BORSA DE DIPÒSIT CLICK SYSTEM E03CL

72.45

X0SE03CL

BORSA DE DIPÒSIT CLICK SYSTEM E03CL

72.45

X0SE03CL

Bossa de dipòsit Click System E03CL, amb una capacitat de 3 litres i sistema de bloqueig per clau. Dissenyada a Barcelona.

El sistema de fixació Click System (patent pending) proporciona una fàcil i ràpida instal·lació de la bossa. La seva extracció és realment còmoda mitjançant el polsador que incorpora. El sistema aconsegueix a més una perfecta integració estètica al dipòsit de la moto.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

    Bossa de dipòsit Click System E03CL, amb una capacitat de 3 litres (2 kg de càrrega) i sistema de bloqueig per clau. Dissenyada a Barcelona.

    El sistema de fixació Click System (patent pending) proporciona una fàcil i ràpida instal·lació de la bossa. La seva extracció és realment còmoda mitjançant el polsador que incorpora. El sistema aconsegueix a més una perfecta integració estètica en el dipòsit de la moto.

    Fabricada a ABS compleix amb les regulacions REACH i amb una resistència de 1.000 hores a l’exposició als raigs UV. un compartiment amb malla que s´obre per cremallera i permet organitzar elements. Disposa de cremalleres per a tancament amb cadenat adaptades per a ús amb guants. També compta amb nansa de transport, nansa per a l’espatlla i elements reflectors per augmentar la visibilitat davant d’altres vehicles.

    Es requereix la instal·lació d’un kit de fixació Click System. .

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.