Region:

MALETES LATERALS SH23 ALU LOOK

225.57

D0B23200W

MALETES LATERALS SH23 ALU LOOK

225.57

D0B23200W

Les maletes laterals SH23 al·lu look destaquen per la seva elegància, lleugeresa i funcionalitat. Compten amb una gran aerodinàmica i conserven la impermeabilitat i resistència. Tota la capacitat de volum és aprofitable i l’obertura a la part superior permet al motorista accedir a la càrrega sense haver d’aixecar-se de la moto. El disseny acabat en alumini Alu look les fa ideals per combinar carretera i muntanya, a més de conjuntar perfectament amb la maleta top SH40 Alu look.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

DESCRIPCIÓ

Les maletes laterals SH23 destaquen per la seva elegància, lleugeresa i funcionalitat. Compten amb una gran aerodinàmica i conserven la impermeabilitat i resistència. Tota la capacitat de volum és aprofitable i l’obertura a la part superior permet al motorista accedir a la càrrega sense haver d’aixecar-se de la moto.
Incorpora de sèrie un bombí extra, per en cas es vulgui utilitzar una única clau per obrir les tres maletes (laterals i del darrere).
Com totes les maletes laterals de SHAD, s’obre i es tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-la. Únicament la utilitzarem quan vulguem bloquejar-la a la moto. sistema de fixació únic al mercat: el “3P SYSTEM”. Patentat per SHAD i caracteritzat pel disseny integrat i lleuger, s’ha desenvolupat primant no només l’estètica, sinó tenint molt en compte la seguretat.

Disseny integrat: La fixació queda molt més integrada a la moto. Desapareix el típic marc rectangular que es redueix a un únic braç en forma de “L” horitzontal sobre el qual es recolzen els tres punts (3P) de fixació de la maleta, dissimulant la ferramenta un cop extreu les maletes.

Posició: Tant els volums de la maleta com la inclinació de la fixació 3P System shan pensat per aconseguir desplaçar el pes del conjunt el més possible cap al centre de gravetat de la moto. Això li atorga més seguretat i estabilitat en circular amb càrrega.

Flexibilitat de l’ancoratge: L’ancoratge de 3 punts confereix alhora seguretat i flexibilitat. Això es reflecteix en una lleugera oscil·lació de la maleta. Aquesta oscil·lació permet la circulació de l’aire al voltant i s’evita l’efecte “àncora” d’una maleta més plana i rígida. De nou això resulta en més seguretat i estabilitat en marxa.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.