MALETES LATERALS SH36 CARBONI

399.65

D0B36200

MALETES LATERALS SH36 CARBONI

399.65

D0B36200

Les maletes laterals SH36 Carboni de SHAD, guanyadores del Reddot Design Award 2015 i del German Design Award Special 2017, destaquen pel disseny innovador i funcional. Amb capacitat capacitat per a un casc modular XXL, es fixen a la moto a través del patentat 3P System, caracteritzat pel disseny integrat i lleuger.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

Les maletes laterals SH36 Carboni de SHAD destaquen pel seu disseny innovador i alhora funcional, amb gran capacitat per a un casc modular talla XXL i la seva lleugeresa respecte altres maletes laterals. La tecnologia avantguarda i el disseny innovador de la maleta SH36 Carbono l’han fet creditora del prestigiós premi de disseny Reddot Design Award 2015, una referència entre dissenyadors i fabricants del sector. També ha guanyat el premi German Design Award Special 2017.

Les seves formes innovadores marquen tendència i ofereixen un disseny elegant, sofisticat i avantguardista, en què destaquen les seves línies aerodinàmiques i cures detalls estètics.

Les maletes combinació perfecta per a la maleta top tipus eXpandible SH58X, SH48 o SH39, que disposen de sèrie una versió amb tapa símil carboni. Sofisticades, elegants i avantguardistes, en línia respecte les ultimes maletes llançades al mercat per SHAD, demostren el decidit compromís de SHAD amb el disseny:

  Disseny aerodinàmic que augmenta la seguretat i estabilitat de la moto.

  Formes innovador el mercat.

  Safata interna que ajuda a subjectar la càrrega.

  Capacitat per a un casc modular talla XXL.

  Marc estructural que proporciona millor estanqueïtat, rigidesa i lleugeresa._x00D_x vulgui utilitzar una única clau per obrir les tres maletes (laterals i del darrere).

  Disposa de tires limitadores internes que asseguren que no es mogui la càrrega interior. per una banda, fixa la maleta a la moto i, per altra banda, tanca el mateix bagul. Disposa d’una nansa perquè, un cop extreta, el transport de la maleta sigui fàcil i senzill. Únicament la utilitzarem quan vulguem bloquejar-la a la moto.

Com a accessori imprescindible hi ha la possibilitat d’incorporar unes bosses internes (X0IB36), que encaixen a la perfecció a les maletes laterals. Compten amb una butxaca externa amb cremallera per a una accessibilitat directa amb guants i estan reforçades amb una escuma interna per protegir el contingut de qualsevol cop amb cremallera amb tiradors per a un ús amb guants. Inclou cingla i nansa perquè sigui més fàcil transportar-la, d’aquesta manera la bossa interna facilita el transport dels estris sense haver d’extreure la maleta.

Si la tapa de símil carboni que ve de sèrie no et convenç té la possibilitat de personalitzar-la els diferents colors de tapes: blanca, new titanium, gris fosc i negre metall, o l’opció verge perquè la personalitzis al teu gust.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.