TOP CASE TR37 TERRA

339.90

D0TR37100

TOP CASE TR37 TERRA

339.90

D0TR37100

La maleta top TR37 està dissenyada i fabricada al 100% a Barcelona. Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d’alumini endurible, un tipus d’alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. Inclou l’integrat sistema de tancament “TERRA Lock System” (patent pending).

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

  La maleta top TR37 està dissenyada i fabricada al 100% a Barcelona. Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d’alumini endurible, un tipus d’alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. Frontisses d’acer inoxidable AISI 304.
  Inclou l’integrat sistema de tancament “TERRA Lock System” (patent pending). És una estructura d’acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. Pensada per a un ús ràpid i amb només una mà, permet a l’usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons. redueix les possibilitats de robatori i amb una coberta que protegeix el bombí de lentrada de pols.
  Màxima protecció pel teu contingut gràcies a la base interior de foam que redueix el desplaçament de la càrrega al seu interior.
  Opció d’afegir càrrega addicional gràcies als ganxos externs d’acer inoxidable AISI 304.
  Es requereix la instal·lació d’un top master i una graella de muntatge (no inclòs). Tres opcions de graella: graella estàndard SHAD (D1B591PA), graella d’alumini o graella d’alumini black (D1BTRPA2).
  Els bombins són fàcils de canviar: en menys de 5 minuts podràs unificar la maleta top i laterals per utilitzar-les amb una sola clau. Un tercer bombí està inclòs a la maleta del costat dret per a la maleta top.
  Accessoris (no inclosos): Respatller de dues peces (D0RI75) i bossa interna expandible (X0IB47).

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

PRODUCTES RELACIONATS

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.