Region:

TOP CASE TR48 TERRA BLACK EDITION

409.90

D0TR48100B

TOP CASE TR48 TERRA BLACK EDITION

409.90

D0TR48100B

La maleta top TR48 està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona i té capacitat per a un casc trail o dos cascs (integral + jet). Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d’alumini endurible, un tipus d’alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. TERRA BLACK EDITION ofereix un acabat en pintura negra resistent a les ratllades. Inclou el sistema de tancament integrat “TERRA Lock System” (patent pending).

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

La maleta top TR48 està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona i té capacitat per a un casc trail o dos cascs (integral + jet). Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d’alumini endurible, un tipus d’alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. TERRA BLACK EDITION ofereix un acabat en pintura negra resistent a les ratllades. Frontisses d’acer inoxidable AISI 304.

Inclou el sistema de tancament integrat “TERRA Lock System” (patent pending). És una estructura d’acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. La integració en una sola estructura permet crear una superfície neta, incrementant la seguretat en conducció, així com millorar l’ergonomia de la maleta quan no està fixada a la motocicleta. Pensada per a un ús ràpid i només amb una mà, permet a l’usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons.

Les claus i el bombí de la TR48 corresponen a la darrera versió premium de SHAD, amb un sistema que redueix les possibilitats de robatori i amb una coberta que protegeix el bombí de l’entrada de pols.

Protecció pel teu contingut en condicions climatològiques adverses gràcies a la resistència a l’aigua (Water resistance) del bagul. La base interior de foam redueix el desplaçament de la càrrega al seu interior. Tres opcions de graella: graella estàndard SHAD (D1B591PA), graella d’alumini o graella d’alumini black (D1BTRPA2).

Els bombins són fàcils de canviar: en menys de 5 minuts podràs unificar la maleta top i laterals per utilitzar-les amb una sola clau. Un tercer bombí està inclòs a la maleta del costat dret per a la maleta top.

Accessoris (no inclosos): Respatller de dues peces (D0RI75) i bossa interna expandible (X0IB47).

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

PRODUCTES RELACIONATS

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.