TOP CASE TR55 TERRA PURE BLACK

499.00

D0TR55200B

TOP CASE TR55 TERRA PURE BLACK

499.00

D0TR55200B

Maleta top TERRA TR55 Pure Black amb capacitat per a dos cascs modulars i que destaca per ser la maleta d´alumini més lleugera del mercat amb 5,4 Kg. Dissenyada i fabricada 100% a Barcelona. El disseny innovador minimitza l’impacte visual a la motocicleta. La versió TERRA Pure Black ofereix un acabat en pintura negra mat a tota la maleta. A més, compta amb totes les característiques tècniques que han fet de la gamma TERRA un referent, com el sistema de tancament integrat “TERRA Lock System” (Patent Pending). La maleta top TERRA TR55 ha estat premiada amb l’ABC Awards, gràcies al disseny centrat en solucionar aspectes claus per a l’ús en motos d’aventura.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

  La maleta TERRA TR55 té capacitat per a dos cascs modulars i destaca per ser el top case d’alumini més lleuger del mercat en la seva categoria, amb 5,4 kg. dissenyat, ideat i fabricat 100% a Barcelona. El seu disseny innovador minimitza l’impacte visual en la moto. La versió TERRA55 PURE BLACK EDITION està totalment acabada amb pintura negra mat resistent a les ratllades. El top case TERRA TR55 ha estat guardonada amb els Premis ABC, gràcies al seu disseny enfocat a resoldre aspectes clau per a l’ús en motos d’aventura.

 • Capacitat per a dos cascs modulares.
 • Sistema de tancament integrat ‘TERRA Lock System’ (pendent de patent). Inclou el mecanisme de tancament i nansa de transport retràctil acabades en negre mat. Dissenyada per a un ús ràpid. Amb una sola mà, permet a l’usuari obrir, tancar, extreure i transportar la maleta en qüestió de segons.
 • Estructura aerodinàmica i integrada fabricada amb un aliatge d’alumini endurit, un tipus d’alumini més fort i lleuger que permet una secció transversal reduïda de 1,2 mm per obtenir el mínim pes amb la màxima resistència.
 • Base interna d’escuma que redueix el moviment de la càrrega a l’interior.
 • Marc segellat de goma de la maleta que protegeix l’interior de les condicions meteorològiques desfavorables (resistència a l’aigua).
 • Opció d’afegir carga addicional gracies als seus ganxos exteriors d’acer inoxidable AISI 304.
 • Requereix la instal·lació de un Top Master de SHAD i una graella de muntatge. Tres opcions de graella: Graella gran SHAD (D1B591PA), graella d’alumini (D1BTRPA), o la graella d’alumini negre (D1BTRPA2).
 • Claus i bombí versió premium de SHAD , amb un sistema que redueix la possibilitat de robatori i una coberta que evita que entri pols. Els bombins poden canviar-se fàcilment: les maletes TERRA superiors i laterals poden unificar-se pel seu us amb una sola clau
 • Dimensions: 57/41,8/32,2 cm.
 • Càrrega màxima recomanada: 10 kg.
 • Dissenyat i fabricat 100% a Barcelona.
 • Accessoris opcionals: Respatller (D0RI75) de dues peces, fetes amb dues capes d’escuma de poliuretà, recobertes de pell sintètica amb dues textures, que garanteix una comoditat total per al passatger. Bossa interior expandible (X0IB10).

  Consulta SHAD.es per obtenir accessoris específics de producte fets per millorar la vostra experiència de conducció.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

PRODUCTES RELACIONATS

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.