SHAD i Dorna WorldSBK amplien la seva llarga relació

El WorldSBK 2024 mostra de nou que la col·laboració de SHAD i Dorna continua sent ferma en el Campionat del MónFIM de Superbikes (“WorldSBK”),  allargant el seu contracte fins el 2026.
Fundada en 1992, la marca SHAD, amb seu a Barcelona, té presència en més de 80 països, i és referent pels dissenys en els seus productes, principalment baguls i bosses pensats per a donar funcions addicionals amb una integració màxima a la moto. Les seves múltiples innovacions es desenvolupen gràcies a l’enginyeria de la seva empresa matriu NAD, S.L., líder en el desenvolupament d’equipatge i seients per als fabricants més reconeguts de la indústria de la motocicleta.
SHAD és proveïdor tècnic i patrocinador del Campionat, en una fructífera vinculació de més de 14 anys, en la qual aprofita el tracte directe amb el públic d’aquestes competicions per a afermar els seus productes.
La renovació de l’acord fins el 2026 comporta que SHAD continuï sent el “Championship Sponsor” d’aquesta sorprenent competició, en la qual es viu cada moment amb tensió i passió.

Podrem trobar a SHAD en el pàdoc, a prop de l’afició, per a continuar donant a conèixer els seus productes a qualsevol que s’acosti al circuit. En el seu estand SHAD, enguany es podrà veure i tocar in situ la nova maleta lateral i expandible SH38X. Una maleta que neix de la necessitat d’adaptar còmoda i ràpidament el volum de les maletes en funció de la seva càrrega, fent més confortable qualsevol trajecte amb moto.
Amb el nou acord, SHAD i Dorna mostren una relació estreta que confien mantenir per molts anys, donada la bona sintonia que existeix entre aquestes dues vies d’entendre la moto, funció i competició, unides per la passió.

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.