Region:

SHAD llança al mercat les innovadores maletes SH38X Expandable

SHAD, la marca referent en equipatge de motocicleta i pioners en expansibilitat, inicia la comercialització del seu esperat conjunt de maletes laterals expandibles: les SH38X Expandable.

Les SH38X Expandable, que es van donar a conèixer en la passada edició del EICMA de Milà, són les úniques maletes laterals expandibles del mercat adaptables a l’última generació de motocicletes d’alta gamma. Un equipament ideal per a qualsevol usuari de moto, que valori disposar d’un extra de capacitat de càrrega (fins a un casc) en un moment determinat. També és ideal per a tots aquells motoristes que vulguin reduir l’amplària de la seva moto amb la maleta instal·lada, i així millorar la seguretat en els seus desplaçaments i l’agilitat en la conducció.

Innovació tecnològica
Enginyeria i Disseny, dos senyals d’identitat de SHAD, s’uneixen en les SH38X Expandable per a crear un conjunt d’equipatge que destaca pel seu mecanisme expandible, basat en un concepte procedent de l’arquitectura: la tensegridad.

Es tracta d’un innovador sistema mecànic de tensió compensada, que permet expandir i contreure la maleta telescòpicament, en qüestió de segons i de manera uniforme, Aquesta tecnologia s’ha adaptat a les necessitats del món de la moto, per a crear un concepte inèdit fins a la data, al qual hem denominat Tensegridad Dinàmica.

A través d’aquest sistema, les SH38X s’expandeixen 70mm, la qual cosa incrementa un 40% el seu volum, permetent guardar un casc modular XL ECE 22.06 en el seu interior. Això les converteix en les maletes per a un casc modular més compactes del mercat.

La maleta és compatible amb els sistemes de fixació laterals 3P i 4P System. En el seu llançament és compatible amb més de 200 models de motos existents en el mercat.

Així mateix, el seu sistema de tancament “Double Locking System” serveix per a bloquejar-la sobre la fixació i impedir, al mateix temps, l’accés al seu interior. Aquest sistema exclusiu converteix les noves SH38X Expandable en una alternativa segura per a tota mena de trajectes.

Les SH38X Expandable es presenten en un acabat en alumini que, al costat del bagul SH59X, permet a aquells motoristes més exigents disposar d’un conjunt de bagul i maletes laterals Expandibles. A més, també estan disponibles en la seva versió carboni, fent conjunt amb el bagul SH58X Expandable.

A nivell d’accessoris, s’inclouen dues xarxes interiors amb una doble funció. D’una banda, assegurar els objectes de l’interior perquè no caiguin i, d’altra banda, guardar petits objectes o documentació. Finalment, s’inclou un bombí extra, per a poder unificar el tancament si es disposa d’un bagul i així poder fer-lo amb una sola clau.

Com a opcions s’ofereixen una bossa interior expandible, adaptadors per a les fixacions 4P, i tapes de color per a personalitzar les maletes en funció el color de la moto.

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.