SHAD ofereix el màxim equipament per a la BMW R1300GS

La presentació de la BMW R1300GS, l’icònic model de la marca bavaresa, ha estat una de les grans novetats de la temporada passada. La versatilitat d’aquesta maxitrail, apta tant per als amants dels viatges com per als motoristes més aventurers, obre la porta als equipaments més diversos, amb diferents materials i capacitat.

SHAD ofereix una gamma completa de productes, amb opcions compostes per top case, maletes laterals i bosses de dipòsit, adaptades a les necessitats de cada usuari.

Família Expandible

La família Expandible està enfocada a un tipus de client exigent, que viatja amb moto i cerca l’extra de capacitat i comoditat que li proporciona l’expansibilitat. Màxima versatilitat gràcies a tres volums possibles a la maleta superior i dos a cadascuna de les laterals.

Els baguls expandibles SH59X i SH58X ofereixen una capacitat de fins a dos cascos, mentre que la innovadora maleta lateral SH38X Expandable es distingeix per ser la maleta lateral més compacta del mercat amb capacitat per a un casc modular.

Tot ique hi ha variants a la gamma de bosses de dipòsit Click System, SHAD opta per la 09CM. Té disponible el sistema de seguretat doble exclusiu, que assegura tant la bossa al dipòsit com l’accés al seu interior. Però si s’ha triat aquest model és perquè aconsegueix la major integració estètica a la moto, mantenint una gran capacitat de fins a 8 litres.

Família TERRA

La família TERRA està destinada a l’usuari viatger i aventurer, i bàsicament enfocat a l’off road en el cas de les borses.

Com a top case, SHAD proposa els seus dos models de més capacitat: la TR55 en alumini (també disponible en acabat negre) i la TR50 tèxtil. Totes dues amb capacitat per a dos cascos, estan dissenyades per a viatges llargs, rutes off-road i climes adversos.

Pel que fa a maletes laterals, SHAD ofereix la TR36 i la TR47, aquesta darrera amb capacitat d’un casc, i en acabat alumini i negre. Com a opció tèxtil d’alta resistència planteja la TR40, amb més versatilitat i lleugeresa. Són els models pensats per combinar a la perfecció amb els top case TERRA proposats per a la R1300GS.

Com a bossa de dipòsit d’aventura, i mantenint les virtuts comentades del sistema Click System, la TR15 , amb capacitat de 13 litres, és l’escollida. Disposa de butxaques exteriors per a més capacitat, i una butxaca expandible per a una major adaptació a la forma del dipòsit de la moto.

SHAD compta amb una gran gamma d’articles i accessoris per a totes les motos, que es poden consultar a www.shad.es

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT