SHAD presenta tres noves borses de dipòsit Click System

SHAD continua impulsant el creixement de la seva gamma de bosses de dipòsit Click System. Després de l’èxit dels primers models per a aquesta família, augmenta la seva gamma amb 3 noves versions: E03CL PRO, E09CL PRO i E09CM.

E03/09 CL PRO
Les versions CL PRO (CLP) estan pensades per a donar un extra de capacitat a aquells motoristes més exigents, gràcies al seu sistema d’expansibilitat, proporcionant 1 litre extra de capacitat per a l’E03CL PRO (de 3 a 4 litres) i 3 litres extra en l’E09CL PRO (passant de 5 a 8 litres).

Així mateix, ofereix un extra de seguretat, en incloure el bombí de seguretat per a la fixació i el padlock de seguretat per a la bossa. Com a accessoris de sèrie incorpora una funda impermeable, ansa per a espatlla, clauer i corretges interiors. A més, la versió E09CL PRO inclou també un Smartphone Holder impermeable.

E09 CM
La versió E09CM (CM) presenta com a novetat la posició de la base, pensada per a millorar la integració en les motocicletes en les quals la distància entre manillar i tap de gasolina sigui major de 12 cm. La seva capacitat és de 5 litres.

L’E09CM inclou una funda impermeable i una ansa per a espatlla com a accessoris de sèrie.

Un extra de seguretat: Double Locking System
La gamma de bosses Click System són les úniques borses de dipòsit en el mercat que ofereixen un doble sistema de seguretat: un tancament amb combinació integrat per a impedir l’accés a l’interior de la bossa, i el bloqueig amb clau a la fixació. Tot això suposa un doble sistema integrat, que ofereix un plus de seguretat en terminis curts de temps, amb la bossa muntada i assegurada a la moto.

Bona part de la gamma, com és el cas de les versions CL PRO, ja equipen de sèrie el double locking system, i per a altres versions, com és el cas de la versió CM, aquests elements de seguretat estan disponibles com a accessoris.

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT