Region:

BORSA LATERAL SL58

144.90

X0SL58

BORSA LATERAL SL58

144.90

X0SL58

Les bosses laterals SL58 tenen una capacitat regulable de fins a 29 litres per bossa i han estat dissenyades a Barcelona amb materials d’alta qualitat i ecofriendly. Ofereixen una gran versatilitat gràcies a les 3 diferents opcions d’instal·lació.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

Les bosses laterals SL58 han estat dissenyades a Barcelona, utilitzant polièster 900D d’alta qualitat, resistent a 1.500 hores d’exposició UV i parts de lona 500D per a més resistència a l’abrasió. Compleix amb les certificacions REACH, Bluesign i OEKO Tex, mostrant un baix impacte mediambiental. Cada bossa compta amb una capacitat per a un casc integral de talla XL. Les corretges permeten assegurar la càrrega i mantenir les bosses comprimides perquè no es moguin quan la moto estigui circulant. A més, la seva estructura interna reforçada manté la forma de les alforges quan són buides. Els elements reflectors laterals i del darrere ofereixen una major seguretat. De sèrie, s’hi inclouen dues fundes amb forats de drenatge per protegir les bosses de l’aigua i evitar que aquesta s’acumuli. Les bosses es complementen amb nanses encoixinades i butxaques exteriors amb cremallera que permeten un accés ràpid sense necessitat de desbloquejar el compartiment principal.

Les cremalleres són fàcils d’obrir i desbloquejar amb guants. Un cop obertes les alforges, al seu interior hi ha el compartiment principal de gran capacitat gràcies a la seva mida expandible, oferint infinites combinacions d’emmagatzematge. L’interior en groc facilita la cerca i la visibilitat dels objectes transportats i les bandes elàstiques internes permeten una millor organització de l’equipatge.

Les alforges SL58 compten amb 3 opcions d’instal·lació disponibles. Consulta a la pàgina web de SHAD les fixacions SIDE BAG HOLDER “SE” i “SR” compatibles amb la teva moto. Aquestes fixacions han estat dissenyades i fabricades a Barcelona i ofereixen una millor estabilitat i seguretat gràcies als punts d’ancoratge extra que ofereixen. Les bosses laterals SL58 també compten amb un kit de fixació universal que es pot muntar de manera fàcil i ràpida a la majoria de motocicletes.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

SUPORT

  • Documents
  • Vídeos tècnics
  • Recanvis

No existeixen videos

No existen repuestos para esta referencia

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.