TOP CASE SH39

124.90

D0B39100

TOP CASE SH39

124.90

D0B39100

Maleta de moto de 39 litres amb capacitat per a un casc integral o dos cascs: integral i jet. Combina disseny i funcionalitat, destacant la seva lleugeresa i optimització del seu volum. Compta amb el tancament a pressió Press Lock System i diferents colors de tapa.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

  La SH39 representa una nova generació de maletes que evoluciona i millora per oferir productes que incorporen millores tècniques i en què es cuiden al màxim els detalls estètics. Pensat pels que busquen el màxim nivell d’estil i sofisticació, el top case SH39 és esportiu, elegant i pràctic. Ofereix una cura minuciosa pels detalls tècnics i un disseny avantguardista, de formes arrodonides i amb catadiòptrics de diferents materials (negre piano i blanc fumat) integrats en la forma de la maleta. Compta també amb una curvatura semicircular a la part posterior del bagul per tenir una major ergonomia per al segon passatger.
  Es tracta de la maleta més lleugera de la seva categoria, ja que tant la base com la tapa estan dissenyades amb un mínim gruix de material. El volum interior, optimitzat, aconsegueix un màxim aprofitament de lespai i dóna una capacitat de 39 litres reals.
  Està fabricada amb materials de màxima qualitat per aconseguir la major resistència i exclusivitat. Combinant tècniques innovadores d’estructures amb nervis, donen una consistència de bloc compacte. Amb capacitat per a 2 cascos Jets o un casc modular i un jet, té la mida perfecta tant per moure’s per la ciutat com per a trajectes més llargs, adaptant-se tant a scooter com a motos de mitja cilindrada.
  Compta amb el Press Lock System, un tancament a pressió senzill i hermètic. Com tots els Top Case de SHAD, s’obre i es tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-lo. Únicament la farem servir quan vulguem bloquejar-lo a la moto. Incorpora una esquerda que fa una funció de maneta ergonòmica per facilitar el trasllat de la maleta.
  Si ets dels que porta el disseny un pas més enllà, t’agradarà poder triar entre els diferents colors de tapes. Com en tota la gamma de SHAD, també hi ha l’opció verge perquè la personalitzis al teu gust.
  Com a accessoris opcionals, disposem del respatller i la llum de fre. El respatller (D0RI3900) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La llum de fre (D0B40KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió posterior.
  Igual que la resta de maletes de moto SHAD (a excepció de TR48/TR37). incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.