Region:

TOP CASE SH40 ALU LOOK

159.95

D0B40200

TOP CASE SH40 ALU LOOK

159.95

D0B40200

Maleta de 40 litres amb capacitat per a cascos integral i jet, perfecta per a scooter i moto. Conté el Handle Lock System, que li proporciona seguretat gràcies a un doble tancament, que fixa la maleta a la moto i tanca el mateix bagul. Amb el seu acabat Alu Look, és perfecta per combinar amb les SH23 Alu Look.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

La SH40 alu look és una maleta composta de polipropilè reforçat d’alta qualitat amb capacitat suficient per a un casc integral, més accessoris, o dos cascos jets. El bagul resisteix temperatures extremes i protegeix la càrrega interior dimpactes i caigudes.
La seguretat que proporciona el Handle Lock System permet comptar amb un doble tancament; per una banda, fixa la maleta a la moto i, per altra banda, tanca el mateix bagul. Disposa d’una nansa perquè, un cop extreta, el transport de la maleta sigui fàcil i senzill. També disposa de tires limitadores internes que asseguren que no es mogui la càrrega interior. Únicament la farem servir quan vulguem bloquejar-lo a la moto.
El seu disseny acabat en alu look la fa ideal per combinar carretera i muntanya, a més de conjuntar perfectament amb les SH23 Alu look.
Com a accessoris opcionals, disposem del respatller i la llum de fre. El respatller (D0RI60) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La llum de fre (D0B40KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat sent la moto més visible des d’una visió del darrere.
Al igual que la resta de maletes de moto SHAD (a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.