TOP CASE SH40 CARGO

149.00

D0B40199

TOP CASE SH40 CARGO

149.00

D0B40199

Maleta de 40 litres perfecta per a scooter i moto, amb graella portaequipatges per ampliar la seva capacitat. Amb capacitat per a cascos integral i jet, està disponible en diferents colors de tapes. Conté el Handle Lock System, que li proporciona seguretat gràcies a un doble tancament, que fixa la maleta a la moto i tanca el mateix bagul.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

  La maleta SH40 “Cargo” té capacitat per a 2 cascs; 1 integral i 1 jet, inclou un portaequipatges per augmentar la seva capacitat i el sistema retràctil “Handle Lock System”, que alhora bloqueja l’accés a l’interior del bagul i l‘assegura a la moto.
  La SH40 CARGO és una maleta de formes rectilínies i de capacitat mitjana, amb un espai interior ampli, ideal per a objectes grans com 2 cascs jet o 1 casc modular, o una caixa d’eines, portàtils o carpetes.

 • Capacitat per a 2 cascs: 1 integral + 1 jet
 • Inclou el “Handle Lock System”.
 • Inclou portaequipatges superior amb pestanyes específiques per a corretges d’equipatge i bosses per assegurar la càrrega i augmentar la capacitat de transport.
 • Amb una sola mà, la maleta es pot obrir, tancar i desmuntar de la moto, així com transportar-se amb la nansa retràctil integrada, tot això sense necessitat d’utilitzar la clau.
 • Amb un gir de la clau, es bloqueja simultàniament l’accés a l’interior de la maleta i es fixa a la moto. S’hi inclou un joc de 2 claus.
 • Incorpora una junta de goma duradora per millorar el tancament i protegir l’interior contra l’aigua i la pols.
 • S’inclou una graella de muntatge SHAD amb joc de cargols i clips portaequipatges, encara que la majoria de les motocicletes requereixen un kit de muntatge específic SHAD “Top Master” per instal·lar-lo.
 • Dimensions: 42,5/49,5/29,6cm.
 • Càrrega màxima recomanada: 4 kg.
 • Accessoris opcionals: Suport encoixinat de poliuretà d’alta qualitat (D0RI60) que ofereix més comoditat al passatger durant els viatges curts o llargs, a més de donar un estil únic al conjunt de la motocicleta. Llum de fre (D0B40KL). Tapes de colors.

  Consulta SHAD.es per obtenir accessoris específics de producte fets per millorar la vostra experiència de conducció.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.