PIONEERS / EXPANDABILITY

SH38X / EXPANDABLE

INSPIRATION

COM FUNCIONA

SH38X / EXPANDABLE

SH38X / EXPANDABLE

Úniques maletes laterals expandibles del mercat de postvenda.
Un equipament ideal per a qualsevol usuari de moto, que valori disposar d’un extra de capacitat de càrrega (fins a un casc), ja que són les maletes laterals més compactes per a un casc modular talla XL (ECE 22/06). També és ideal per a tots aquells motoristes que vulguin reduir l’amplada de la moto amb la maleta instal·lada, i així millorar la seguretat en els desplaçaments i l’agilitat en la conducció.

ICONOS

ASPECTES CLAU

 • PIONEERS EXPANDABILITY. Úniques maletes laterals expandibles de l’aftermarket.
 • TENSEGRITAT DINÀMICA. Innovació tecnològica al sistema mecànic de tensió compensada, que li permet expandir-se i contraure’s telescòpicament, de manera uniforme.
 • LES MALETES MÉS COMPACTES DEL MERCAT per a un casc modular XL ECE-22-06.
 • DESIGNED & MADE IN BARCELONA.
 • MÀXIMA INTEGRACIÓ A LA MOTO: El locking system reposa sobre la fixació lateral.
 • Compatible amb 3P SYSTEM (Patentat) i 4P SYSTEM.

PIONERS EN EXPANSIBILITAT

Opcions d'acabat

Les SH38X Expandable es presenten en un acabat en alumini que, juntament amb la maleta SH59X, permeten als motoristes més exigents i avançats disposar d’un conjunt de maleta top i maletes laterals EXPANDIBLES . A més, també estan disponibles en la seva versió carboni , fent conjunt amb la maleta SH58X Expandable.

ACCESSORIS

PIONEERS / EXPANDABILITY

PIONEERS / EXPANDABILITY

INFOGRAFIA-TOP

MAXIMUM VERSATILITY / 3 IN 1

SH58X-SH59X / EXPANDABILITY

SH58X-SH59X / EXPANDABILITY

Disseny, Tecnologia i Experiència s’uneixen per aconseguir l’única maleta del mercat regulable fins a 58 litres. Dotada d’un sistema axial patentat, permet disposar de tres posicions, per passar d’una maleta aerodinàmica, a un gran bagul amb capacitat per a dos cascos Trail en uns segons.
Compatible amb tots els sistemes de fixació Top Master de SHAD, aquesta maleta s’adapta a motos i usos molt diversos, des del dia a dia a la ciutat fins al viatge d’aventura que sempre hem somiat fer.

icons-sh58-59x-70

ASPECTES CLAU

 • PIONEERS EXPANDABILITY. Úniques maletes top expandibles de l’aftermarket.
 • TECNOLOGIA PATENTADA, el que fa a les maletes Expandibles SH59X i SH58X úniques i exclusives al mercat.
 • SISTEMA DE REGULACIÓ MÚLTIPLE, amb 3 posicions seleccionables.
 • DESIGNED & MADE IN BARCELONA.
 • CAPACITAT MÀXIMA per a 2 cascos Trail.
 • ALTES PRESTACIONS DINÀMIQUES, optimitzant el pes i l’aerodinàmica. La maleta Expandible utilitza un marc estructural, que garanteix una alta rigidesa alhora que s’aconsegueix minimitzar el pes del conjunt.

PIONERS EN EXPANSIBILITAT

OPCIONS D'ACABAT

La maleta eXpandible SH59X alumini és perfecta per combinar amb carretera i camins de muntanya (Trail Adventure), pel seu acabat exclusiu en alumini, a conjunt amb les maletes laterals SH38X. En canvi, si us agrada l’asfalt i l’Sport Touring és el vostre, SH58X és la vostra maleta. El seu sofisticat look carboni, juntament amb les maletes laterals SH38X carboni, respira modernitat i sofisticació.

ACCESSORIS

Hem creat una sèrie d’accessoris on el Disseny, alhora que millora l’estètica del conjunt, es posa al servei de l’Ergonomia i la Comoditat.

RESPATLLER

Ref. D0RI80

BOSSA INTERNA

Ref. X0IB10

LLUM DE FRE

Ref. D0B29KL

TAPES DE COLOR

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT