TOP CASE EXPANDIBLE SH58X CARBONI

314.86

D0B58206

TOP CASE EXPANDIBLE SH58X CARBONI

314.86

D0B58206

L’eXpandible SH58X és una maleta de moto única al mercat. El seu premiat i revolucionari disseny permet regular la seva capacitat amb 3 posicions diferents i en només uns segons (46, 52 i 58 litres). Ofereix la màxima seguretat gràcies al seu nou sistema de tancament hermètic Smart Lock System. Amb diferents colors de tapes disponibles, és perfecta per combinar asfalt cada dia o les rutes touring de diversos dies.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

  La maleta superior eXpandible SH58X amb acabat Carboni i amb volum regulable en 3 posicions (L, XL i XXL), té capacitat per subjectar 2 cascs de trail sense necessitat de posar-los de costat, a més d’accessoris de viatge. La tecnologia d’avantguarda i el disseny innovador de la maleta eXpandible han merescut el prestigiós Reddot Design Award 2017, referent entre dissenyadors i fabricants. És l’únic top case del mercat que es pot regular fins a 58L, i s’adapta tant a les necessitats quotidianes com a aquells viatges d’aventura que sempre has somiat fer. És una maleta superior altament versàtil, ja que canviant entre les seves diferents mides, passa d’una maleta superior aerodinàmica a una maleta gran en pocs segons.

 • Capacitat per a dos cascs tipo Trail.
 • Expandible en 3 posicions (L, XL y XXL). El sistema patentat regula el volum de la SH58X, permetent ampliar o reduir les seves dimensions, convertint-la en una maleta molt funcional i pràctica, que s’adapta a las necessitats del motorista en cada moment.
  o Talla L: perfecte per transportar tot el que necessites cada dia.
  o Talla XL: molt útil per a escapades curtes de cap de setmana. Amb capacitat per subjectar dos cascs integrals.
  o Talla XXL: suficient per portar tot el que necessites per a aquella increïble aventura que has estat somiant durant tant de temps.

 • Ofereix la màxima seguretat gràcies al seu innovador “Premium Smart Lock” hermètic.
 • Amb una sola mà, la maleta es pot obrir, tancar i desmuntar de la moto, així com transportar-se amb la nansa retràctil integrada, tot això sense necessitat d’utilitzar la clau.
 • Amb un gir de la clau, es bloqueja simultàniament l’accés a l’interior de la maleta i es fixa a la moto. S’hi inclou un joc de 2 claus.
 • La tapa en acabat carboni garanteix una gran rigidesa i resistència amb el mínim pes i a més inclou corretges de subjecció internes per assegurar que la càrrega interna no se mogui.
 • S’inclou una graella de muntatge SHAD amb joc de cargols i clips portaequipatges, encara que la majoria de les motocicletes requereixen un kit de muntatge específic SHAD “Top Master” per instal·lar-lo.
 • Dimensions: 48/61/(27/29/31,5) cm.
 • Càrrega màxima recomanada: 10 kg.
 • Accessoris opcionals: Respatller opcional (D0RI80) de dues peces, fetes amb dues capes d’escuma de poliuretà, recobertes de pell sintètica amb dues textures, que garanteix una comoditat total per al passatger. Bossa interior expandible (X0IB10). Tapes de colors.

  Consulta SHAD.es per obtenir accessoris específics de producte fets per millorar la vostra experiència de conducció.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.