Region:

SHAD amb Joan Pedrero i el Yamaha Teneré Team a l’Àfrica Eco Race 2024

El pilot Legend del Dakar ha canviat de competició per afrontar, amb una Harley Davidson Panamerican de sèrie, un ral·li de llarga durada tan dur com l’original Paris-Dakar. A SHAD, com a patrocinadors, estem orgullosos de la meritòria conquesta del seu objectiu de poder acabar el ral·li. A més, ho ha fet de forma impressionant, i aguantant el ritme de competició sense una moto preparada per a això, acabant en 25a posició en motos, cosa que suma valor a aquesta nova gesta de Joan amb SHAD.

Aquest ha estat un repte de superació i d’aventura més per al nostre pilot i provador de productes més carismàtic, que ens ha ajudat al desenvolupament i la millora de productes de la gamma TERRA com la TR55 o la TR40, gràcies a la seva sobrada experiència en terrenys i situacions adverses.

També Alessandro Botturi, Pol Tarrés i Nicolas Charlier de l’equip Yamaha Teneré World Raid van portar seients especials SHAD per garantir el confort i la durabilitat per resistir la competició. Tant l’Alessandro com el Pol van estar intercanviant posicions i lluitant pel lideratge amb fins al final, aconseguint la 2a i 3a posició en motos.

Un any més seguim vinculats al món de la competició i l’aventura amb motos, amb autèntics especialistes en resistència apostant per la marca SHAD. Aquesta és sens dubte una arrencada espectacular d’un any 2024 carregada de novetats, entre les quals destacarà la SH38X.

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.