3p system
sistema exclusiu patentat

Una de les innovacions més importants de SHAD. El nou sistema de fixació lateral 3P System ha estat creat per SHAD per a aquesta ocasió. En el desenvolupament no només s’ha primat l’estètica, sinó que s’ha tingut molt en compte la seguretat.

• Disseny integrat: La fixació lateral queda millor integrada a la moto. El típic marc rectangular es redueix a un únic braç sobre el qual recolzen els tres punts (3P) de fixació de la maleta.
• Posició: Tant els volums de la maleta com la inclinació de la fixació 3P System s’han pensat per aconseguir desplaçar el pes del conjunt al més possible cap al centre de gravetat de la moto. Això li atorga més seguretat i estabilitat en circular amb càrrega.
• Aerodinàmic: L’ancoratge de 3 punts confereix alhora seguretat i flexibilitat. Això es reflecteix en una lleugera oscil·lació de la maleta. Aquesta oscil·lació permet la circulació de l’aire al voltant i s’evita l’efecte “àncora” d’una maleta més plana i rígida. De nou això resulta en més seguretat i estabilitat en marxa.
• Patentat: L’exclusivitat i la innovació del nou 3P System ens han permès procedir al registre de la patent, cosa que ens converteix en fabricant únic per a aquest tipus de fixació.

SH36

SH35

SH23

TR40

MODELS DE MOTO COMPATIBLES

Comprova el teu model per validar la fixació 3p system corresponent

sh36: les maletes de moto més guardonades
iNTERNATIONAL XARXA DOT DESIGN AWARD 2015 I GERMAN DESIGN AWARD 2017

A NAD SL creiem fermament que la millora constant i la recerca de l’excel·lència és el camí que cal seguir per continuar creant productes únics i de qualitat.
El 2015, aquesta determinació ens va portar a guanyar el premi Red Dot pel disseny de les noves maletes laterals SH36, destacant no només pel disseny estilitzat i aerodinàmic, sinó també pel sistema de muntatge. El jurat va haver d’analitzar gairebé 5.000 candidatures provinents de diverses indústries a més de 50 països. http://red-dot.de/pd/online-exhibition/work/?lang=en&code=28-04551-2015&y=2015&c=166&a=0

El 2017 (anunciat oficialment a l’octubre 2016) les maletes laterals SH36 s’han fet creditores de nou d’un dels premis internacionals més importants, el German Design Award, aconseguint una Menció Especial pel seu excel·lent disseny. Aquest premi és concedit només a projectes pioners que contribueixen de manera significativa al panorama internacional en l’àmbit del disseny. http://www.german-design-award.com/en/the-winners/gallery/detail/7583-seitenkoffer-sh36.html

Entre els guanyadors d’aquests premis en altres edicions trobem diversos models d’Audi, BMW, Mercedes, els rellotges Jacob Jensen, Nespresso, LG, HP, Monster, Sennheiser, Yamaha MT09…

Ens sentim molt orgullosos i volem compartir i agrair aquests premis a tots els que dia a dia fan que SHAD s’hagi convertit en un referent al nostre mercat.

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT