Region:

TR55 Pure Black és la nova versió del topcase 2 cascos en alumini més lleuger

L’acabat completament negre de la Pure Black amplia les opcions de la guardonada maleta d’Aventura

La marca SHAD amplia l’apreciada oferta de productes Adventure de la gamma TERRA. Aquest març es presenta la versió completament negra de la maleta dalumini amb capacitat per a dos cascos modulars més lleugera del mercat: la nova TR55 Pure Black.

El nou bagul TR55 Pure Black, dissenyat i fabricat a Barcelona, ​​també porta el reconeixement de l’ABC Awards 2022, gràcies al seu disseny amb laterals lleugerament corbats que minimitza l’impacte visual a la moto. L’optimització de les dimensions i la utilització d’aliatges d’alumini endurit d’1,2 mm permeten reduir el pes de la maleta al màxim, convertint-la amb els seus 5,4 kg a la maleta d’alumini de 2 cascos més lleugera.

La TR55 està des d’ara disponible en tres acabats: la nova versió Pure Black amb acabat negre tant al cos com al mecanisme de tancament i transport, la Black Edition amb cos negre i tancament acabat en inox, i la TR55 amb cos acabat en Alumini natural i tancament acabat amb inox. Més enllà de l’acabat antiratllades que ofereix la pintura negra, les tres versions de la TR55 compten amb les mateixes característiques tècniques que n’han fet un èxit entre els usuaris. Entre elles destaca el sistema de fixació (patent pending): TERRA Lock System. Es caracteritza per integrar en un sol mecanisme tres funcions diferents: tanca la maleta i la fixa a la motocicleta i inclou la nansa de transport, que queda oculta quan no està en ús.

Igual que la resta de baguls TERRA ha estat concebut per ser el company de viatge perfecte per a tot tipus d’usuaris i pensat per augmentar la seguretat a les sortides off-road que requereixen portar equipatge.

Com la resta de gamma d’alumini, les TR55 Pure Black es fabriquen de manera sostenible, gràcies, per exemple, a limitar el consum energètic mitjançant el procés de clenching en lloc de la soldadura.

A més, el nou top case també compta amb tots els acabats premium que han convertit la gamma TERRA en un referent: disposa d´un perfil de goma en el marc del bagul que protegeix l´interior de l´aigua o la pols. Al mateix temps, equipa clau i bombí premium per a més seguretat i un protector anti-pols per garantir el seu perfecte funcionament. La base de foam de l’interior ofereix un plus de protecció per a la càrrega i gràcies als seus ganxos en acer inoxidable a la tapa superior, permet portar un bony extra.

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.