SH38X

DISPONIBLE PRIMER TRIMESTRE 2024

La SH38X és un nou conjunt de maletes laterals EXPANDIBLES compatibles amb la darrera generació de maletes d’alta gamma.

Enginyeria i Disseny treballen junts en el desenvolupament d’un joc de maletes que destaca pel seu mecanisme interior patentat, proporcionant un innovador sistema mecànic de tensió compensada que permet l’extensió i la retracció telescòpica en qüestió de segons dels portaequipatges i de manera uniforme: Dinamic Tensegrity .

El SH38X pot expandir-se +70 mm, augmentant-ne el volum en un 40% i permetent l’emmagatzematge d’un casc modular al seu interior. Així, la SH38X és la maleta lateral expandible per a cascos més compacta del mercat.

La maleta pot assolir el màxim nivell d’integració a la moto quan s’utilitzen fixacions 3P system. A més, el seu “Double Locking System” permet bloquejar-lo als suports System 3P i 4P, limitant així l’accés al seu interior. Aquest sistema únic converteix el SH38X en una alternativa segura per a tot tipus de viatges.

El SH38X està disponible en una varietat de colors: carboni, negre i blanc.

SH38X

SH38X Carbon

TR30
DISPONIBLE PRIMER SEMESTRE 2024

Alforges d´aventura impermeables de la línia SHAD TERRA: Les noves TR30 estan dissenyades a Barcelona i ofereixen una capacitat de 25 litres i fins a 6 kg de càrrega cadascuna. La TR30 destaca pel seu “Double Locking System” (pendent de patent) que bloqueja la bossa a la ferramenta 3P System o 4P System i impedeix, alhora, l’accés a l’interior de la bossa.

tr10
DISPONIBLE PRIMER SEMESTRE 2024

Bosses de dipòsit Click System de la línia SHAD TERRA: la nova TR10 és una bossa de dipòsit impermeable amb 10 litres de capacitat, dissenyada per a passejades off-road. El TR10 es pot acoblar i muntar a la motocicleta amb una clau. Sistema de fixació Click System (pendent de patent) proporciona una instal·lació fàcil i ràpida de la borsa. Lextracció és realment fàcil gràcies al botó incorporat. El sistema aconsegueix una perfecta integració estètica al dipòsit de la moto.

E09CM
DISPONIBLE PRIMER TRIMESTRE 2024

Bossa sobre dipòsit E09CL PRO Click System, ampliable de 5 litres a 8 litres de capacitat (càrregues de 2 kg), amb sistema de bloqueig amb clau i suport smartphone. Permet bloquejar mitjançant una combinació l’obertura de la bossa. L’E09CL PRO inclou una funda per a la pluja i una corretja per a l’espatlla. Sistema de fixació Click System (pendent de patent) proporciona una instal·lació fàcil i ràpida de la borsa. Lextracció és realment fàcil gràcies al botó incorporat. El sistema aconsegueix una perfecta integració estètica al dipòsit de la moto.

E09Cl pro
DISPONIBLE PRIMER TRIMESTRE 2024

Bossa sobre dipòsit E09CL PRO Click System, expandible de 5 litres a 8 litres de capacitat (càrregues de 2 kg), amb sistema de bloqueig amb clau i suport smartphone. Permet bloquejar mitjançant una combinació l’obertura de la bossa. L’E09CL PRO inclou una funda per a la pluja i una corretja per a l’espatlla. Sistema de fixació Click System (pendent de patent) proporciona una instal·lació fàcil i ràpida de la borsa. Lextracció és realment fàcil gràcies al botó incorporat. El sistema aconsegueix una perfecta integració estètica al dipòsit de la moto.

E03Cl pro
DISPONIBLE PRIMER TRIMESTRE 2024

Bossa sobre dipòsit E03CL PRO Click System, ampliable de 3 litres a 4 litres de capacitat (càrregues de 2 kg), i sistema de bloqueig amb clau. Permet bloquejar mitjançant una combinació l’obertura de la bossa. L’E03CL PRO inclou una funda per a la pluja i una corretja per a l’espatlla. Sistema de fixació Click System (pendent de patent) proporciona una instal·lació fàcil i ràpida de la borsa. Lextracció és realment fàcil gràcies al botó incorporat. El sistema aconsegueix una perfecta integració estètica al dipòsit de la moto.

E02C
DISPONIBLE PRIMER TRIMESTRE 2024

Bossa sobre dipòsit E02C Click System, 3 litres de capacitat (càrregues de 2 kg). L’E02C inclou tiradors de cremallera amb cadenat, una funda per a la pluja i una corretja per a l’espatlla. El sistema de fixació Click System (pendent de patent) proporciona una instal·lació fàcil i ràpida de la borsa. Lextracció és realment fàcil gràcies al botó incorporat. El sistema aconsegueix una perfecta integració estètica al dipòsit de la moto.

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT