Qui som?

HISTÒRIA

HISTÒRIA

HISTÒRIA

L'EMPRESA NAD SL - propietària de la marca SHAD- dissenya, produeix i distribueix seients i top cases per a les principals marques de la indústria de la motocicleta. La nostra evolució constant ens ha permès col·laborar amb els fabricants del sector, assumint cada dia nous reptes tècnics i de disseny que ens han portat a liderar els segments de Seients i Top Cases per a la motocicleta. A NAD SL creiem fermament que la millora constant i la recerca de l'excel·lència és el camí a seguir per continuar creant productes únics i de qualitat, el que en 2015 ens ha permès guanyar el premi Red Dot pel disseny de les noves maletes laterals SH36

EXPERIÈNCIA.- 40 anys innovant i assegurant la màxima qualitat en els nostres productes ens han permès arribar a l'actualitat com a marca de referència i líders europeus en la fabricació de seients i maletes per a les primeres marques de motocicleta. Des de 1973, vam començar a crear un equip humà imparable, als que els agraden els reptes i les coses ben fetes. El treball constant i el nivell de compromís amb els nostres clients ens ha permès construir llargues i estretes relacions de col·laboració generant així, beneficioses sinergies amb la majoria dels fabricants de motocicletes del món.

NAD SL en el món.- Des de Barcelona donem cobertura a tot el món. La nostra xarxa comercial s'estén al llarg d'Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania satisfent qualsevol demanda tant de disseny com productiva.